Wij scoren een 4.8 / 5!

Bestel vandaag, betaal achteraf
Staffelkorting bij meerdere exemplaren
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
PhoneSleepr ®

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Door de signaal blokkerende werking hoeven de smartphones niet meer uitgeschakeld te worden. Zowel internet- als netwerkverbinding zijn volledig geblokkeerd. Dat betekent dat de smartphones niet meer af zullen gaan en de les kunnen verstoren.

De PhoneSleepr kan zowel aan de deur als aan de muur bevestigd worden.

Wanneer u ervoor kiest om de PhoneSleepr aan de muur te bevestigen, dient u gaten in de muur te boren om de bovenkant te bevestigen. De onderkant zou u ook met twee gaten kunnen vastmaken, maar dat hoeft niet. Daar is namelijk een klittenband strip bevestigd die u op de muur kunt plakken. Zo kunt u de onderkant vastmaken zonder gaten te boren.

U kunt de PhoneSleepr ook veilig aan de deur bevestigen. Hiervoor gebruikt u de bijgeleverde haken om de PhoneSleeper aan de deur te hangen. De onderkant kan door middel van de klittenband strip vastgemaakt worden. U hangt de PhoneSleeper op deze wijze simpel op zonder te boren. Wilt u liever wel gaten boren en schroeven gebruiken, kan dat uiteraard ook (schroeven worden niet meegeleverd).

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Heb je 4 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@phonesleepr.nl.

De verzendkosten bedragen € 6,95,- en worden bij het afrekenproces in rekening gebracht. Dit geldt zowel voor Nederland als België.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  Uiteraard staan wij open voor feedback en horen graag wat de reden van annulering is. Dit kan ons helpen om ons product eventueel te verbeteren. De instructies voor het retourneren staan in het retourbeleid weergegeven.