Wij scoren een 4.8 / 5!

Bestel vandaag, betaal achteraf
Staffelkorting bij meerdere exemplaren
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
PhoneSleepr ®

PhoneSleepr

PhoneSleepr

Nieuw in het onderwijs!

Phonesleepr ®

De PhoneSleepr brengt een grote verandering in het onderwijs met smartphones. Door de PhoneSleepr, kunnen scholen de omgang met smartphones in de lespraktijk eenvoudiger maken dan ooit! Vanuit het perspectief van de docent, is de wens natuurlijk ongestoord bezig te zijn met de inhoud van de les. Daarnaast nog onverwachts moeten reageren op smartphones die de les verstoren, is uiterst vervelend. Vaak is het een raadsel wie zijn of haar smartphone niet op ‘stil’ heeft gezet, het kan iedere smartphone zijn geweest. Uitzoeken wie de smartphone niet op ‘stil’ of helemaal uit heeft gezet is, een tijdrovende opgave die vermeden kan worden. De storende smartphones negeren, kan leiden tot afleiding en verleiding van leerlingen met een verminderde focus en leerprestaties als gevolg.

De PhoneSleepr biedt de ultieme oplossing voor iedere vorm van onderwijs. De PhoneSleepr kan overal in het onderwijs worden ingezet. Van het basisonderwijs tot aan de universiteit. Op de hogere scholen en universiteiten worden er namelijk ook tentamens afgelegd waarbij een smartphone op ‘stil’ of uitgeschakeld moet zijn. Ook voor hen biedt de PhoneSleepr een uitermate geschikte uitkomst.

Het komt vrijwel niet meer voor dat een leerling of student op school geen smartphone bezit en dagelijks gebruikt. De smartphone heeft een prominente plaats gekregen in ons dagelijks leven. Het is niet realistisch om te verwachten dat de omgang met de smartphones in het onderwijs vanzelf goed gaat. De leerlingen moeten leren om te gaan met de smartphones. Hierbij is het de bedoeling dat de smartphones in het onderwijs vóór de leerling gaan werken en niet tegen.

Er zijn dan ook steeds meer docenten die dit inzicht delen, en zoeken naar een manier om de smartphones een zinvolle plek te geven binnen de klas. Enerzijds wordt bewezen dat het betrekken van smartphones in de klas leidt tot meer betrokkenheid, anderzijds worden de leerlingen afgeleid door de sociale activiteiten die op de achtergrond pop-uppen.

De verleiding en afleiding van de smartphones

Phonesleepr ®

Bezwijken voor de sociale druk om in communicatie te zijn, wint het regelmatig van de behoefte op te willen letten tijdens de les. Denk aan sociale media applicaties als Whatsapp, Snapchat, Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok. Het zijn veelal moderne sociale media apps die het snel voor elkaar krijgen om de leerling af te leiden. Het vermogen om langere tijd te focussen en geconcentreerd te zijn is voor studeren essentieel. Door de komst van de smartphone en hierboven beschreven apps, neemt onze spanningsboog daarin juist af. Elk onbewaakt ogenblik wordt naar de smartphone gegrepen en onze gedachte springt ongeremd van de ene prikkel naar de andere: verveling bestaat bijna niet meer. En zo wordt het voor de doorsnee puberhersenen bijna ondraaglijk om zich lange tijd op één ding te concentreren; zeker als het brein ook in de les alle ruimte krijgt om af te dwalen.

Ophangen aan de muur of deur

Phonesleepr ®

De PhoneSleepr kan zowel aan de deur als aan de muur bevestigd worden. Wanneer er gekozen wordt om de PhoneSleepr aan de muur te bevestigen, dienen er gaten in de muur geboord te worden om de boven- en onderkant te bevestigen. Als de PhoneSleepr aan de muur komt te hangen, adviseren wij ook de onderkant vast te maken. Dit om de PhoneSleepr steviger te bevestigen én verschillende scenario’s te voorkomen zoals bijvoorbeeld een stevige wind die de PhoneSleepr met een zwaai aan de onderkant van de muur af blaast en het geheel vervolgens weer tegen de muur aan knalt.

De PhoneSleepr kan ook veilig aan de deur worden gehangen. Om de PhoneSleepr aan de deur te hangen, dienen de bijgeleverde haken gebruikt te worden.  De onderkant kan door middel van de klittenband strip aan de achterzijde bevestigd worden. Op deze wijze kan de PhoneSleepr simpel zonder gaten te boren geplaatst worden. Wilt u liever wel gaten boren en schroeven gebruiken, kan dat uiteraard ook (schroeven worden niet meegeleverd).

De onderkant van de PhoneSleepr moet vastgemaakt worden aan de deur. Zo wordt voorkomen dat de PhoneSleepr tegen de deur aan slingert (met tientallen smartphones van gezamenlijk een hoge waarde) in het geval de deur met vaart wordt geopend of dichtgemaakt.

Snelle levertijd

Bestellingen in Nederland en België worden binnen 1 – 2 dagen door Post NL geleverd. 

Bestel nu, betaal later

Bestel op rekening en betaal de bestelling pas na ontvangst!

14 dagen retourbeleid

PhoneSleepr niet goed? Geen probleem. Wij bieden een 14 dagen retourbeleid.

Maak een nieuwe klant

Verdien €50,-

Maak een account aan en deel de affiliate link met potentiële klanten.